La Mallorca Film Commission celebra una jornada per "crear sinergies" amb la indústria audiovisual xinesa

Publicado 28/10/2019 17:23:34CET
El conseller de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, Andreu Serra, durant la roda de premsa de la Mallorca Film Comission.
El conseller de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, Andreu Serra, durant la roda de premsa de la Mallorca Film Comission. - CONSELL DE MALLORCA

   PALMA DE MALLORCA, 28 oct. (EUROPA PRESS) -

   La Mallorca Film Commission ha organitzat unes jornades en el marc de l'Evolution Mallorca International Film Festival (EMIFF) amb l'objectiu de "crear sinergies" entre el sector audiovisual xinès i el mallorquí.

   Segons ha informat aquest dilluns el Consell en un comunicat, la Mallorca Film Commission ha fet possible que l'equip de la pel·lícula xinesa 'The Priestess', que s'estrena aquest dilluns a les 19.30 hores en el CineCiutat, es desplaci fins a Palma de Mallorca.

   Es tracta d'una producció originària de Fu Zhou, una ciutat situada a la província de Jiangxi, dirigida per Joe Chow, i és el primer llargmetratge que representa la cerimònia xinesa de sacrifici 'Big Nuo'.

   En aquest sentit, el conseller de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, Andreu Serra, ha considerat aquest dilluns que la presència de la pel·lícula en el festival mallorquí i la presència d'"aquesta important delegació de cineastes xinesos, és un pas més en l'estratègia per vincular Mallorca i la Xina a través del cinema".

   Així mateix, Serra ha indicat que aquesta iniciativa pretén potenciar "el coneixement dels atractius de Mallorca" en aquest país, que ha considerat que "comença a ser un dels grans mercats emissors del turisme internacional".

Para leer más

 • Jueves, 23 de
 

Lo más leído

 1. 1

  Un hombre compra una bicicleta robada de 1600 euros por poco más de 90 y pide ayuda en Twitter para encontrar a su dueño

 2. 2

  Defensa estudia que militares de 45 años puedan asumir funciones ahora externalizadas

 3. 3

  Diecisiete años sin noticias de la Pioneer 10, en rumbo a Aldebarán

 4. 4

  Agujeros negros filtran pelusa cuántica como predijo Stephen Hawking

 5. 5

  Iglesias recuerda que a los hijos "se les incribe en el registro civil no en el de la propiedad"

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista