Més de 170 docents es matriculen a un curs de la UNED sobre alumnes superdotats que tindrà lloc demà i dissabte

Actualizado 18/9/2008 20:44:26 CET
Actualizado 18/9/2008 20:44:26 CET

Més de 170 docents es matriculen a un curs de la UNED sobre alumnes superdotats que tindrà lloc demà i dissabte

PALMA DE MALLORCA, 18 de setembre (EUROPA PRESS)

Més de 170 professors d'educació infantil, primària i secundària que pertanyen a centres educatius públics, concertats i privats, així com pares i membres d'associacions de superdotats de les Balears s'han matriculat en el curs 'Identificació i diagnòstic dels alumnes superdotats', que la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) portarà a terme demà i dissabte.

Segons un comunicat, el curs, que es desenvoluparà per videoconferència entre les seus del centre a Mallorca, Menorca i Eivissa, està dirigit per la catedràtica de Pedagogia diferencial i directora del Curs d'Expert Universitari en Diagnòstic i educació dels alumnes amb alta capacitat de la UNED, Carmen Jiménez.

Així, demà, a les 16.30 hores, tindrà lloc la conferència 'El diagnòstic pedagògic en l'educació dels alumnes superdotats', per la catedràtica de Pedagogia Diferencial, Carmen Jiménez. Alhora, a partir de les 19.00 hores es portarà a terme des de Maó la xerrada 'L'orientació educativa del superdotat: nous rols per al professor-orientador', per l'orientats de la CES Linares (Jaén), José Rayo.

Alhora, dissabte, a les 09.30 hores, es portarà a terme la taula rodona 'Abans i després del diagnòstic pedagògic. Representants d'Associacions de superdotats i orientadors'. Per finalitzar el curs, a les 12.00 hores, tindrà lloc la conferència 'Identificació i estratègies d'intervenció amb alumnes superdotats i amb talent en el marc de la inclusió'.