El Museu de Mallorca exposa fins al 21 de juliol una mostra sobre el moble mallorquí dels segles XIII-XVI

Publicado 20/5/2019 10:10:17CET
- CONSELL DE MALLORCA

   PALMA DE MALLORCA, 20 Maig (EUROPA PRESS) -

   El Museu de Mallorca exposa fins al 21 de juliol l'exposició 'El moble a Mallorca. Gòtic, segles XIII -XVI. Vida quotidiana', una mostra organitzada des del Servei de Patrimoni del Consell de Mallorca.

   Segons han informat mitjançant un comunicat, entre el mobiliari exposat hi ha pintes procedents de l'Almudaina, banderes brodades de la parròquia de Pollença, mostres d'artesanat de la Seu i un armari conventual de Santa Clara.

   Els mobles es distribueixen per les diferents sales del Museu de Mallorca i estan relacionats amb les obres que formen part de la seva exposició permanent.

   Tal com han indicat, també inclou, a la planta baixa, la recreació de la sala d'una casa de certa posició social de l'època amb mobiliari procedent del Bisbat i de col·leccions particulars.

   Des de l'administració insular, expliquen que la mostra se centra en peces representatives del període gòtic a Mallorca. Un període que ha estat estudiat de forma puntual però sobre el qual falta una visió global, a la qual vol contribuir aquesta mostra, que incorpora peces inèdites, que mai han sortit dels seus espais conventuales de clausura així com d'espais particulars.

Para leer más