Nit de la Ratapinyada 2019 a Palma: Survival Zombie, tallers de maquillatge i concerts

Publicado 28/10/2019 17:51:21CET
Cartell de la Nit de la Ratapinyada 2019 de Palma.
Cartell de la Nit de la Ratapinyada 2019 de Palma. - DINAMO PALMA

PALMA DE MALLORCA, 28 Oct. (EUROPA PRESS) -

La regidoria de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de Palma ha organitzat per a aquest dijous la 'Nit de la Ratapinyada', una festa que inclourà concerts, un túnel del terror, un 'survival zombie' i tallers de disfresses, entre altres propostes, i que tindrà com escenari el barri de Puig de Sant Pere.

La festa arriba a la seva vuitena edició i se celebra en la vigília de la festa de Tots Sants. S'ha organitzat a través del servei de Dinamització de l'Oci de Joves als Barris de Palma (Dinamo).

Des de les 19.00 fins a les 22.00 hores hi ha programades diferents activitats, totes elles gratuïtes i dirigides a joves d'entre 14 i 30 anys. L'activitat del 'survival zombie' -un joc en viu de supervivència- requereix inscripció prèvia.

La programació inclou actuacions de ball; concerts dels grups Suyai, Diversity, Sabelly Free, Winged Devils, Mistery, Why not, Eclipsi, Gold X , Baepsae i K-Up; un 'flashmob'; tallers de disfresses, de maquillatge i photocall.

Segons ha informat Cort, el programa és fruit de diferents comissions de treball amb un centenar de joves col·laboradors. Aquesta edició comptarà amb la col·laboració d'Energy Control, Creu Roja, Balears Diversa i Esplai Mijac.

Para leer más

 • Miércoles, 22 de
 

Lo más leído

 1. 1

  Un hombre compra una bicicleta robada de 1600 euros por poco más de 90 y pide ayuda en Twitter para encontrar a su dueño

 2. 2

  Toñi Moreno, así cambiará su vida profesional tras convertirse en madre

 3. 3

  El Gobierno subirá el salario mínimo a 950 euros este año

 4. 4

  La Justicia europea avala que los interinos contratados para cubrir una vacante no tengan indemnización

 5. 5

  Cae al mar un tramo del Puente del Petróleo de Badalona (Barcelona) por el oleaje

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista