Organitzen aquest dimecres una jornada sobre projectes culturals de l'Eurorregión Pirineus Mediterrani

Organitzen aquest dimecres una jornada sobre projectes culturals de l'Eurorregión Pirineus Mediterrani
CAIB
Publicado 14/5/2019 12:38:36CET

   PALMA DE MALLORCA, 14 Maig (EUROPA PRESS) -

   La conselleria de Cultura, Participació i Esports organitza aquest dimecres una jornada informativa sobre la nova convocatòria de projectes culturals de l'Eurorregió Pirineus Mediterrani que tindrà lloc a l'Arxiu del Regne de Mallorca, segons ha informat la Conselleria en una nota.

   La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, inaugurarà les jornades, que començaran a les 11.00 hores i s'allargaran fins a les 13.45 hores, aproximadament. L'objectiu de la jornada és informar al sector cultural de les principals novetats de la convocatòria de projectes d'abast euroregional i europeu, que enguany té un pressupost de 140.000 euros.

   Els projectes es presentaran en dues fases; el termini de presentació de la primera fase finalitza el proper 27 de maig, i només passaran a la segona fase els projectes que hagin estat preseleccionats en la primera. A més, la Conselleria ha detallat que la jornada es dirigeix especialment a entitats culturals professionals amb personalitat jurídica de dret privat amb seu en una de les regions membres de l'Eurorregió, així com a les persones jurídiques de dret públic implantades al territori euroregional.

   Cal recordar que l'Eurorregió Pirineus Mediterrani està integrada pels territoris de Catalunya, Occitània i Balears, i entre els seus objectius figura la cohesió i l'intercanvi culturals a través d'una convocatòria de projectes conjunyeix.

Contador

Para leer más