El pare de la jove desapareguda a París demana que es respecti la seva intimitat

Successos.- El pare de la jove desapareguda a París demana que es respecti la seva intimitat i que s'evitin hipòtesi gratuïta
QSD DESAPARECIDOS
Publicado 8/5/2019 12:24:12CET

   PALMA DE MALLORCA, 8 Maig (EUROPA PRESS) -

   El pare de Natalia Sánchez Uribe, la jove de Palmanova de 22 anys, desapareguda a París, ha demanat aquest dimecres que "es respecti la seva intimitat" i que "no es difonguin dades o imatges de les seves xarxes socials" i que "s'evitin hipòtesis o especulacions gratuïtes".

   En declaracions publicades a través de la Fundació 'Quién Sabe Dónde', l'home ha agraït també als mitjans i a les persones interessades pel cas la "solidaritat" que han manifestat.

   A més, ha explicat que a través del Consolat espanyol, estan en contacte amb la Policia francesa i que "ara la seva energia està centrada" a trobar la seva filla.

   Així mateix, demana que qualsevol informació relacionada amb el seu parador es comuniqui mitjançant el telèfon de la Guàrdia Civil, el 062, el de la Fundació 'Quién Sabe Dónde', 0034 744 461 932 o mitjançant el correu electrònic info@qsdglobal.com.

   Natalia Sánchez Uribe va desaparèixer dimecres passat 1 de maig. Mesura 1,62 metres, té el pèl llarg i castanyer, és de complexió mitjana i té un pírcing en el nas.

Contador

Para leer más