Presenten en el ParcBit 'Localicer', un portal col·laboratiu per a la comercialització de locals

Presenten en el ParcBit 'Localicer', un portal col·laboratiu per a la comercialització de locals
PARCBIT
Publicado 8/5/2019 14:01:16CET

   PALMA DE MALLORCA, 8 Maig (EUROPA PRESS) -

   Després de dos anys d'incubació en el ParcBit, aquest dimecres l'empresari Antonio Avecilla ha presentat el portal col·laboratiu 'Localicer' centrat en la comercialització per a venda i lloguer de locals i immobles per al sector terciari, segons ha informat el ParcBit en una nota.

   Es tracta d'un portal web centrat en locals i espais comercials en lloguer que permet l'agregació d'anuncis de tercers, ja siguin propietaris o de naus i espais en lloguer 'offline'. El sistema crea una xarxa de col·laboradors que, a través d'un programa de recompenses, aporten en a una 'cloud' ofertes al mercat immobiliari.

   En aquest sentit, i segons els estudis de mercat de Localicer, Balears compta amb 106.950 locals en total, dels quals s'estima que prop de 14.000 estan sense activitat i que més del 40 per cent no es troba publicat a la xarxa o ho està de manera molt dispersa.

   A l'esdeveniment han assistit també el gerent del ParcBit, Biel Frontera, i el director general d'Innovació i Investigació del Govern, Pep Lluís Pons, qui ha destacat que que el projecte és "una mostra del gran talent i potencial que té el sector de la innovació a Balears".

PROGRAMA EXPLORER

   En acabar els seus estudis a Saragossa, Avecillo va tornar a Mallorca on va participar al programa Explorer 'Joves amb Idees', promogut pel Grup Santander i gestionat per la Fundació Universitat Empresa dels Illes Balears (FUEIB).

   "Va ser una experiència fantàstica on la idea va anar prenent forma, i vam anar aprenent amb altres joves i coneixent a especialistes destacats en totes les àrees de l'emprenedoria", ha manifestat Avecilla, qui posteriorment va treballar en el projecte des de la incubadora col·laborativa EmprenBit.

Contador