La Simfònica interpretarà per primera vegada 'Elias' de F. Mendelssohn al catorzè concert de temporada

La Sinfónica interpretará por primera vez 'Elies' de F. Mendelssohn en el decimocuarto concierto de temporada
CAIB
Publicado 6/5/2019 10:34:38CET

PALMA DE MALLORCA, 6 May. (EUROPA PRESS) -

L'Orquestra Simfònica de Balears interpretarà per primera vegada l''Oratori d'Elias' de F. Mendelssohn, al catorzè i penúltim concert de temporada, el 9 de maig de 2019, a les 20.00 hores, al Auditorium de Palma.

Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports en un comunicat, en aquest penúltim concert de temporada, la Simfònica comptarà amb un repartiment d'artistes com Raquel Camarinha (soprano); Huiling Zhu (mezzosoprano), Oliver Johnston (tenor), José Antonio López (baríton), la Coral Universitat Illes Balears (dir. Joan Company) i la Coral de Cambra de Pamplona (Dir. Sr. Gálvez).

'Elias' de F. Mendelssohn és una obra barroca que descriu passatges de la vida del profeta bíblic Elías de l'Antic Testament. Està inspirat en els oratoris de dos mestres barrocs com són Bach i Händel, però pel seu color orquestral i coral reflecteix un estil propi que situa al compositor alemany com un dels precursors del romanticisme.

Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar a través de la pàgina web de la Simfònica o en les taquilles del Auditorium de Palma.

Contador

Para leer más