El TSJIB desestima la demanda de nul·litat del sindicat SiteIB enfront del Conveni de Neteja d'Edificis i Locals

Publicado 5/7/2019 12:05:26CET
Productes de neteja
Productes de netejaPIXABAY - Archivo

   PALMA DE MALLORCA, 5 Jul. (EUROPA PRESS) -

   La Sala social del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB), ha desestimat la demanda de nul·litat presentada pel sindicat SiteIB enfront del Conveni de Neteja d'Edificis i Locals 2018-2022 de Balears.

   Segons ha informat CCOO en una nota de premsa, el conveni recollia un 12,25 per cent d'increment salarial en quatre anys i set mesos; un increment progressiu, a partir de 2020, dels plusos de carrets i hospitals de les actuals 11 pagues a 14; i millores a l'apartat de llicències, "després de més de set mesos de dura negociació i una convocatòria de vaga".

   Van signar el conveni els sindicats CCOO i UGT, l'Associació Professional d'empreses de Neteja (Aspel) i l'Agrupació Balear d'empreses de Neteja (Abenet).

   CCOO ha defensat que es tracta del "millor conveni col·lectiu provincial del sector en tota Espanya i el millor de l'última dècada a Balears" i ha expressat la seva satisfacció pel resultat de la demanda.

   A més, CCOO ha acusat SiteIB d'impulsar una campanya "de calúmnies i desprestigi" cap al conveni i els delegats que ho van signar.

Contador

Para leer más