El TSJIB obre diligències sobre la situació del Jutjat de Violència sobre la Dona d'Eivissa

El president del Tribunal Superior de Justícia de Balears, Antonio J. Terrasa
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado 20/3/2019 16:32:44CET

EIVISSA, 20 Mar. (EUROPA PRESS) -

El president del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB), Antonio J. Terrasa, ha acordat obrir amb caràcter urgent diligències informatives sobre la situació del Jutjat de Violència sobre la Dona d'Eivissa.

Segons el TSJIB, d'aquestes diligències es donarà compte en la propera sessió de la Sala de Govern. El president ha incorporat a aquestes diligències els correus rebuts per part del magistrat del Jutjat de Violència sobre la Dona d'Eivissa, així com informacions publicades en els mitjans de comunicació.

Terrasa ha resolt que, tant el jutge, com la lletrada de l'Administració de Justícia en aquest Jutjat, remetin "immediatament i sense més demora" els informes sobre les raons que, al seu entendre, incideixen sobre les circumstàncies reflectides en els correus electrònics.

Després de l'incendi de gener que va calcinar l'edifici judicial a Eivissa, el Jutjat de Violència sobre la Dona es va situar provisionalment a la torre 1 del Cetis, espai que no compleix les condicions adequades per exercir la tasca judicial, segons lletrats i funcionaris.