Unides Podem defensa el manteniment de l'impost turístic en un fòrum organitzat per hotelers de Palma

26M.- Unides Podem Defensa El Manteniment De l'Impost Turístic En Un Fòrum Organitzat Per Hotelers Palma
UNIDAS PODEMOS
Publicado 8/5/2019 17:04:58CET

   El Fòrum, que ha comptat amb representants de diverses formacions polítiques, ha estat organitzat per l'associació Palma Beach

   PALMA DE MALLORCA, 8 Maig (EUROPA PRESS) -

   El candidat d'Unides Podem a l'alcaldia de Palma, Alberto Jarabo, ha defensat en el marc del Fòrum de la Platja de Palma dut a terme aquest dimecres, el manteniment de l'Impost de Turisme Sostenible a Balears, i ha dit que, si hi ha modificacions, espera que es duguin a terme de la manera "més pactada possible".

   Segons ha informat Unides Podem en un comunicat, la formació espera "que no s'elimini o es plantegi la reducció de la recaptació", una cosa que defensen PP o Cs. El Fòrum, que ha comptat amb representants de diverses formacions polítiques, ha estat organitzat per l'associació Palma Beach, una organització que formada pels hotelers de la Platja de Palma.

   Per Jarabo, "l'impost turístic ha estat una de les mesures més aplaudides per la ciutadania que s'ha de mantenir", i ha valorat que "de fet, totes les ciutats europees la tenen".

   Jarabo també ha posat el focus en la necessitat de la desestacionalització del turisme. "El Palau de Congressos pot exercir de corretja de transmissió entre Palma i la Platja de Palma com a element desestacionalizador i perquè arribi així un altre tipus de turista que pot ajudar a posar fi a l'incivisme", ha defensat Jarabo.

   Pel que fa a infraestructures, Jarabo ha destacat la tasca del regidor d'infraestructures, Rodrigo Romero, número 3 de la candidatura d'Unides Podem, amb la millora de la segona línia de la Platja de Palma, i "el rècord d'inversió de sis milions d'euros en projectes en aquesta zona fins el 2020 que inclou la renovació de l'asfaltat, la millora de les voreres, i el canvi de l'il·luminat LED".

   Finalment, el candidat ha retret al candidat del PP a Cort, Mateo Isern, que hagués eliminat la policia de barri durant el seu mandat. "La policia de barri i també una policia especialitzada en turisme ajudarà a generar una convivència més sana del que hi ha hagut fins ara", ha expressat el candidat.

Contador

Para leer más