Els ajuntaments de les Balears dedicaran a prop de 19 milions d'euros a suprimir barreres arquitectòniques


Actualizado 24/2/2009 17:46:47 CET

MADRID, 24 Feb. (EUROPA PRESS) -

Els ajuntaments de les Balears destinaran a prop de 19 milions d'euros, habilitats pel Fons d'Inversió Local, a emprendre mesures orientades a la supressió de barreres arquitectòniques.

Així ho exposen les dades del Ministeri d'Administracions Públiques difosos avui i que mostren que les illes han presentat un total de 46 projectes dedicats a aquesta tasca.

En el conjunt del país, existeix un llistat de 814 projectes dedicats a la supressió de barreres arquitectòniques i comptaran amb un finançament de 223.301.669,61 euros.

Respecte als consistoris, l'Ajuntament de Palma és el que major nombre de proposta ha presentat per a aquest objectiu amb de 26 projectes que ascendeixen a una quantia pròxima als 14,5 milions d'euros.

En total, els ajuntaments de les Balears han presentat de manera genèrica al Fons un total de 637 projectes que superen els 182 milions d'euros, i amb els quals es preveu generar 5.544 llocs de treball.

Per la seva banda, el Govern espanyol ha assegurat que aquestes iniciatives constitueixen el major finançament públic que s'ha realitzat a Espanya per a la millora de l'accessibilitat de les persones discapacitades.