L'Ajuntament de Vila comença l'expedient sancionador per activitat sense llicència al pare del regidor d'Esports


Actualizado 18/8/2009 20:56:21 CET

EIVISSA, 18 Ago. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament d'Eivissa ha iniciat un expedient sancionador per activitat econòmica sense llicència expressa al pare del regidor d'Esports, Rafael Ruiz, després de la denúncia presentada pel Partit Popular divendres passat. Segons han explicat des del consistori, ara mateix l'expedient normatiu està pendent de notificació i, després del període d'al·legacions, l'implicat haurà de fer front a una multa que podria ascendir fins a 6.000 euros, el preu màxim per una activitat d'aquest tipus.

Des de l'equip de Govern van ratificar, en declaracions a Europa Press, que desconeixien l'existència d'una possible activitat irregular en ses Feixes de Vila i han afegit que pel que fa van tenir coneixement de la mateixa, "parlem amb el regidor". L'agrupació va mostrar el seu suport a Rafael Ruiz, qui, van sentenciar, "ni s'ha lucrat ni tenia responsabilitat directa pel seu lloc en l'esmentada empresa".

Alhora, han afegit que es tractarà al promotor del negoci "com a qualsevol altre empresari". Respecte a la responsabilitat política de l'edil, per la qual el PP exigeix la seva dimissió o cessi "immediat", els seus companys de Govern han considerat que aquesta és excessiva.

Des del consistori van apuntar, a més, que en els pròxims dies un equip format per zeladors d'urbanisme i policies "faran batudes per controlar aquest tipus d'aparcament".