Pajín assegura que el cap de setmana que va passar a Lazareto de Maó havia "moltes places lliures" i que "va pagar"


Pajín asegura que "pagó" la estancia en Menorca
EUROPAPRESS
Actualizado 5/7/2011 19:48:35 CET

SANTANDER, 5 Jul. (EUROPA PRESS)

La ministra de Sanitat i Política Social, Leire Paín, ha aclarit aquest dimarts a Santander que el cap de setmana que va visitar al costat dels seus pares la residència del Lazareto de Maó (Menorca), reservada per funcionaris, havia "moltes places lliures" i "va pagar la tarifa" per usar-lo, de la mateixa manera que fan "tots els alts càrrecs del Ministeri".

Abans de clausurar la reunió 'Alcohol i menors' de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP), Pajín ha assenyalat que "no és la primera ni l'última ministra" que visita aquesta residència de Menorca, però sí la primera que ha signat un conveni per permetre també que els ciutadans d'aquesta illa puguin "usar i gaudir" aquest "enclavament històric que cuida i manté el Ministeri".

A més, la ministra s'ha referit també a les fotografies publicades d'ella en biquini en una platja de Menorca i ha rebutjat l'opinió d'aquells que pensen que els ministres deuen estiuejar en urbanitzacions de "luxe" i "exclusives" o en "resorts amb molta seguretat" per no ser fotografiats en una "platja normal". "No ho he fet mai i no ho vaig a fer", ha dit.