El xef del Gran Meliá Don Pepe, Dani García, aconsegueix tres premis al congrés 'El millor de la gastronomia'

Europa Press Islas Baleares
Actualizado: miércoles, 26 noviembre 2008 17:21

MÀLAGA, 26 Nov. (EUROPA PRESS)

El xef del restaurant 'Calima' dels hotels Gran Meliá Don Pepe de Marbella (Màlaga) i Gran Meliá Palacio de Isora de Tenerife, Dani García, va aconseguir tres premis al congrés 'El millor de la gastronomia', celebrat a Sant Sebastià.

Així, el cuiner malagueny va rebre els guardons 'Millor plat de l'any 2008', 'Millor pastisser 2008' i 'Millor taula vestida 2008', de manera que es va alçar com un dels xefs més reconeguts al congrés, segons van indicar des de Meliá en un comunicat.

García va mostrar el seu "orgull" per aquests premis, al tractar-se segons la seva opinió "d'un dels congressos gastronòmics més importants d'Espanya", i alhora va recordar que els guardons reconeixen "poder transmetre una experiència inoblidable i irrepetible per a nostre comensal".

Com a millor plat de l'any, el congrés ha reconegut el 'Tomàquet raf de pipirrana amb gaspatxo verd i quisquillas de motril', que, segons la cadena hotelera, "resumeix l'esperit de Calitja del Gran Meliá Don Pepe, per la seva harmònica combinació dels productes tradicionals andalusos amb les més avantguardistes tècniques de l'alta cuina".

Pel que fa al premi al millor pastisser, el mateix cuiner va entendre que es tracta d'un mèrit del seu equip, ja que "la pastisseria mai ha estat la meva especialitat però l'equip de professionals de Calitja és fantàstic i ens ha permès elaborar postres espectaculars".

Finalment, va assolir el premi a la millor taula vestida, que segons García "certifica que 'Calitja' no només ofereix plats d'altíssima qualitat sinó que brinda experiències inoblidables als comensals".

Finalment, el xef marbellí va entendre que aquests reconeixements "confirmen que estem pel bon camí i són un motiu d'orgull per a mi i per tot el meu equip", considerant que els guardons "són fruit del treball de cadascun de nosaltres i ens afegeixen la pressió necessària perquè seguim millorant".

García, que compleix quatre anys de col·laboració amb Sol Meliá, va anunciar el juliol l'obertura del seu segon 'Calima' a l'hotel Gran Meliá Palacio de Isora a Tenerife, mentre que obrirà un altre nou restaurant a Sevilla al començament de l'any en el Gran Meliá Colom.

Contenido patrocinado