ARCA demana a l'Ajuntament de Palma l'execució dels projectes de Son Busquets i del Parc de les Vies

Publicado 10/7/2019 14:10:46CET
Manifestació d'ARCA el 2006. Imatge d'arxiu.
Manifestació d'ARCA el 2006. Imatge d'arxiu. ARCA - Archivo

    PALMA DE MALLORCA, 10 Jul. (EUROPA PRESS) -

   L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) va instar aquest dimarts a l'Ajuntament de Palma a executar els projectes de l'antiga caserna militar de 'Son Busquets' i del 'Parc de les Vies', durant el Consell de Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma.

   Segons ha informat aquest dimecres la pròpia associació en un comunicat, consideren que Son Busquets ofereix una oportunitat "única" de fer "urbanisme modern", combinant la conservació de la major part possible de l'antiga instal·lació, una edificació amb valor patrimonial, i la construcció d'habitatges protegits.

   Asseguren, d'altra banda, que mentre es dilucida si aquest espai continuarà o no en mans de l'Ajuntament, el Consistori ha d'ordenar urbanísticament en aquest sentit.

   D'altra banda, la segona petició de l'associació, va fer referència al 'Parc de les Vies', on proposen l'execució d'un projecte urbanístic ambiental, que uneixi el centre de la ciutat amb la perifèria, facilitant així la circulació de vianants i bicicletes.

   Finalment, des d'ARCA asseguren que la regidora d'Urbanisme, Neus Truyol, va afirmar durant la reunió, que ambdós projectes estaven en els Acords de Govern i que la intenció és dur-los a terme.

Contador

Para leer más