Actualizado 30/09/2008 20:18 CET

Barceló confia en el suport del sector turístic cap a Nadal i en la continuïtat de les polítiques realitzades fins ara

PALMA DE MALLORCA, 30 de setembre (EUROPA PRESS)

La consellera de Treball i Formació, Joana Barceló, va expressar avui el seu convenciment de què el president d'UM, Miquel Nadal, que serà nomenat demà conseller de Turisme, aconseguirà la confiança dels empresaris i altres representants del sector, de la mateixa manera que ho va aconseguir Francesc Buils, qui va presentar ahir la seva dimissió del càrrec.

Després de la presentació del I Congrés de la Responsabilitat Social de les Petites i Mitjanes Empreses, la també portaveu del Govern va manifestar que Nadal donarà continuïtat a la política turística portada a terme fins ara per Buils des que es va fer amb la Conselleria, una de principals actuacions de la qual ha estat la legalització de places turístiques irregulars.

Alhora, Barceló ha afirmat que en cap moment s'ha produït un buit en un departament "tan important i estratègic", malgrat la dimissió de Buils, sinó que la política turística "continua sense parar". Tal com va puntualitzar, el president del Govern, Francesc Antich, és "perfectament conscient de la importància d'aquest canvi", i va remarcar que des de l'executiu "ajudarem a què Nadal guanyi la confiança del sector".