Cerca de 150 personas con movilidad reducida recorren espacios naturales gracias a sillas adaptadas de Cruz Roja

Cerca de 150 personas con movilidad reducida recorren espacios naturales gracias
CRUZ ROJA
Publicado 9/4/2019 13:33:18CET

PALMA DE MALLORCA, 9 Abr. (EUROPA PRESS) -

Un total de 147 persones amb mobilitat reduïda usuàries de la Creu Roja han pogut realitzar recorreguts per terrenys no adaptats d'espais naturals a través de les cadires Joëlette que l'entitat utilitza des de 2013 a tot l'arxipèlag.

Segons ha informat Creu Roja en un comunicat, les cadires Joëlette, compostes per una única roda, permeten realitzar recorreguts per terrenys de difícil accés amb l'ajuda de persones voluntàries de l'organització.

La institució humanitària gestiona a Mallorca aquest servei gratuït de reserves i acompanyaments per a excursions des de 2013, any en què Govern va adquirir 12 cadires d'aquest tipus i que van ser destinades a cadascun dels espais naturals Balears, vuit a Mallorca, dos a Menorca i una a Eivissa i Formentera.

El responsable de l'àrea de medi ambient de l'organització, Marc Ayats, ha comentat que al llarg d'aquests sis anys, el nombre de reserves ha anat en augment. "Mantenim un nivell de satisfacció de les persones usuàries molt alt", ha comentat.

Creu Roja ha informat que la institució prepara pròximes sortides programades amb centres educatius. En concret, el 10 d'abril està prevista una sortida a Son Real (Muro), el 15 d'abril a Sant Llorenç des Cardassar i el 17 a Esporles.

Contador