La Comissió de Medi ambient aprova una PNL per a la recuperació de la bassa de Sa Rota i millora de la de Formentera

Publicado 28/11/2019 16:37:56CET

   EIVISSA, 28 nov. (EUROPA PRESS) -

   La Comissió de Medi ambient del Parlament ha aprovat per unanimitat aquest dijous una proposició no de llei del PP per a la recuperació de la bassa de Sa Rota i millora de la de Formentera.

   Segons ha informat el partit, amb aquesta PNL també se sol·licita coordinació en les tasques de millora de la planta d'osmosis i els recursos necessaris per a la redacció i execució d'un projecte per reaprofitar l'aigua tractada en les depuradores de Santa Eulària i Formentera.

   "La falta de recursos hídrics suficients i de qualitat és un dels problemes més destacats en les Pitiüses i, per això, les administracions han de seguir amb el seu treball per a un millor ús del recurs i la reducció del desaprofitament d'aigua en els municipis", ha dit Juan.

   El diputat ha explicat que els ajuntaments ja han fet inversions i alguns han executat canalitzacions per aprofitar l'aigua per al reg i la neteja, "encara que l'aigua depurada segueix sent un dels elements menys desenvolupats".

   En relació a Formentera, Juan ha recordat que l'aigua procedent de l'estació és de menor qualitat, amb gran concentració de sal, per la qual cosa "és fonamental escometre actuacions de millora".

Contador

Para leer más