Company promet reduir l'IRPF a les rendes mitjanes i baixes i eliminar l'impost de donacions si governa

26M.- Company Promet Reduir L'IRPF A les Rendes Mitjanes I Baixes I Eliminar El
PP
Publicado 1/4/2019 17:24:29CET

   La mesura s'aplicaria a les rendes que no superin els 30.000 euros

   PALMA DE MALLORCA, 1 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El president del PP balear i candidat a la presidència del Govern, Biel Company, ha expressat, durant una trobada mantinguda amb representants del Col·legi de Gestors Administratius de Balears, que la seva formació reduirà l'IRPF a la rendes mitjanes i baixes, a més d'eliminar l'impost de donacions i successions si té representació política després de les eleccions autonòmiques.

   Segons ha informat la formació en un comunicat, la mesura s'aplicarà a les rendes que no superin els 30.000 euros. Company ha assegurat que el PP porta "mesos treballant" en aquesta baixada d'impostos que el PP va presentar el Parlament i que va ser rebutjada pel Govern.

   A més, una altra mesura del PP en matèria d'impostos de cara a les eleccions del 26 de maig és la "eliminació dels impostos de donacions i successions, ja que, segons diuen, "la gent que ha de donar la seva casa als seus fills o néts no ha de pagar res perquè ja ho ha fet durant tota la seva vida".

   En la reunió, que s'ha donat lloc coincidint amb l'inici de la campanya de la Renda, també han estat presents els candidats al Consell i a l'Ajuntament de Palma, Llorenç Galmés i Mateo Isern.

   Finalment, des del PP han expressat que aposten "perquè el ciutadà pot estar el millor atès possible" a través dels gestors administratius.

Contador