El Consell actuarà de "manera immediata" en el pavelló de Can Coix, on caldrà invertir uns 600.000 euros

Publicado 28/10/2019 17:19:03CET

   EIVISSA, 28 oct. (EUROPA PRESS) -

   El Consell d'Eivissa actuarà de "manera immediata" en el pavelló esportiu de Can Coix, a Sant Antoni, on serà necessària una inversió d'uns 600.000 euros.

   Segons la institució, parts de la instal·lació suposen un "perill per a la població", segons la valoració dels tècnics. Les despeses derivades dels treballs s'estimen en 600.000 euros, IVA inclòs, com a màxim. D'ells, 100.000 euros serien imputats al pressupost d'aquest any.

   El pavelló és una de les infraestructures més danyades pel 'cap de fibló' registrat a Sant Antoni el passat 22 d'octubre. Segons ha destacat el Consell en un comunicat, per a la reparació d'aquests danys s'"actuarà amb la major rapidesa i eficàcia possible" a causa del perjudici que suposa el tancament del poliesportiu.

   Així, des del Departament d'Esports i Joventut han relatat que el mateix 22 d'octubre es van desplaçar a la zona el conseller i el director insular del Departament, al costat de tècnics del Consell i de l'Ajuntament, per comprovar in situ la gravetat dels danys. A més, per no suspendre competicions programades es van cedir espais en el poliesportiu de Sa Blancadona.

   Els tècnics del Consell, en una nova visita, van concloure que s'ha d'actuar de manera immediata, sobretot després que l'òrgan de contractació del Consell declari la tramitació d'emergència i així, en primer lloc, es realitzarà la contenció de les plaques metàl·liques soltes en la coberta i es cobriran els forats provocats pel cap de fibló, evitant la caiguda de noves plaques i protegint l'interior de les instal·lacions.

   Així mateix, s'encarregarà a una empresa l'elaboració d'un projecte i execució de les obres necessàries, substituint-se la coberta actual per una nova.

   El Consell també ha sol·licitat informes, via telefònica a causa de la situació d'emergència, a les administracions que han actuat en el temporal i ha demanat als tècnics de l'Ajuntament de Sant Antoni, als bombers i a la Policia Local, que presentin un informe detallat sobre els danys registrats en el pavelló, al costat de documentació gràfica sobre l'estat en el qual ha quedat.

   La institució, entre altres mesures, demanarà un nou informe a la Direcció General d'Emergències, així com la compensació corresponent pels danys soferts davant la possible declaració de zona d'emergència.

Para leer más

 

Lo más leído

 1. 1

  Vídeo de la actuación de Rosalía en los Grammy

 2. 2

  Un avión comercial se estrella en el este de Afganistán con 83 personas a bordo

 3. 3

  El padre de la niña, hallada muerta en un hotel de Logroño, denunció ayer su desaparición en Haro -

 4. 4

  Detectar a tiempo un ictus: conoce el Código F.A.S.T.

 5. 5

  Muere Kobe Bryant en un accidente de helicóptero

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista