Cs crearà una "targeta turística cultural" per promocionar el sector cultural de Balears

26M.- Cs Crearà Una "Targeta Turística Cultural" Per Promocionar El Sector Cultural De Balears
CS
Publicado 12/5/2019 17:36:53CET

   PALMA DE MALLORCA, 12 Maig (EUROPA PRESS) -

   El candidat de Ciudadanos (Cs) al Parlament, Marc Pérez-Pons, ha promès aquest diumenge que, si la formació taronja governa després dels comicis municipals, insulars i autonòmics del 26 de maig, crearan una "targeta turística cultural" com a element de promoció de la cultura a municipis de Balears.

   "Entenem la cultura balear com el conjunt de manifestacions artístiques que es donen a les Illes, independentment de la seva llengua, i Cs crearà una targeta turística cultural com a element de promoció de la cultura i de les empreses creatives en els municipis de Balears", ha sostingut Pérez-Ribas durant una visita a la Fira de Sóller.

IMPULS A L'IEB

   Així mateix, el candidat de la formació taronja al Parlament ha assegurat que Cs impulsarà l'actuació de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) com a eix de la promoció de les "llengües pròpies de cadascuna" de les Illes.

   "A Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera atresorem un gran patromonio folklòric, històric i cultural que hem de protegir i posar en valor", ha insistit.

Contador

Para leer más