Desallotgen un edifici a Palma després de l'esfondrament del sostre d'un supermercat

Actualizado 23/6/2019 17:36:14 CET
Imatge d'una mbulància del 061 i d'una dotació dels Bombers de Palma que estan intervenint en l'operatiu.
EUROPA PRESS

   PALMA DE MALLORCA, 23 Juny (EUROPA PRESS) -

   La Policia Local de Palma ha desallotjat aquest diumenge un edifici del carrer Bonaire de Palma que ha sofert un esfondrament en el sostre d'un supermercat.

Segons ha informat el Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) 061 a Europa Press, de moment hi ha set persones afectades, tres d'elles són dones de 29, 37 i 38 anys que es troben en estat lleu i han estat traslladades a l'Hospital de Son Llàtzer.

A més, els serveis d'emergències han atès a quatre persones que han resultat il·leses amb patologies menys greus i han estat ateses 'in situ' pels tècnics sanitaris.

Els efectius de Bombers de Palma, SAMU 061, Policia Local i Policia Nacional es troben en el lloc dels fets en tasques de prevenció, mentre els Bombers de Palma continuen retirant enderrocs a la zona.

Els fets han tingut lloc a les 13.22 hores d'aquest diumenge, quan una terrassa d'un edifici de quatre plantes ha caigut, trencant una biga i diversos elements de l'edificació, que s'han esfondrat dintre d'un supermercat del carrer Bonaire.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat les unitats del Parc Central i de Sa Teulera dels Bombers de Palma, a més d'efectius de la Policia Local, Policia Nacional i el Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) 061. Precisament els Bombers han donat l'ordre a la Policia Local de desallotjar tot l'edifici i, per precaució, també s'ha procedit al desallotjament dels edificis confrontants.

Els Bombers de Palma han sol·licitat la presència d'una unitat canina en el lloc per assegurar-se que no queda ningú a l'interior de l'edifici.

Para leer más