Els consellers del Govern inicien aquest dimecres les compareixences parlamentàries per exposar les línies d'actuació

Publicado 11/9/2019 10:58:35CET
Foto de família del nou Govern de Francina Armengol per a l'etapa 2019-2020, després de prendre possessió del càrrec els nous consellers.
Foto de família del nou Govern de Francina Armengol per a l'etapa 2019-2020, després de prendre possessió del càrrec els nous consellers.EUROPA PRESS - Archivo

   La primera a comparèixer serà la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa

   PALMA DE MALLORCA, 11 Set. (EUROPA PRESS) -

   Els consellers del Govern balear arrencaran aquest dimecres les compareixences parlamentàries per informar sobre les directrius generals de l'acció de govern en cadascuna de les seves àrees.

   La primera a comparèixer serà la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa, a les 10.30 hores. Li seguirà la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, a les 16.30 hores, i tancarà les sessions del dimecres el conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, a les 18.00 hores.

   Aquestes compareixences continuaran el dijous a les 12.30 hores, que serà el torn del vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes. A la tarda, a les 16.00 hores seguirà la consellera d'Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago.

   Per la setmana següent, el dimarts 17 de setembre compareixerà la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, a les 16.30 hores, i dijous a les 10.30 hores ho farà el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela.

   Cal recordar que aquest dimarts el ple del Parlament ha aprovat la modificació de les comissions permanents de la Càmera, tenint en compte les matèries a tractar i la distribució de competències de l'Executiu.

Contador

Para leer más