Actualizado 30/09/2008 19:55 CET

Emaya comença les obres de dotació de col·lectors d'aigües residuals en Santa Catalina

PALMA DE MALLORCA, 30 de setembre (EUROPA PRESS)

L'Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram (Emaya) iniciarà demà les obres de dotació de nous col·lectors d'aigües residuals al carrer Soler, al barri palmesà de Santa Catalina, amb l'objectiu de prevenir embossos a l'interior de les canonades.

Mitjançant comunicat, Emaya va informar que aquestes actuacions consisteixen a canviar més de 1.000 metres de col·lector, i alhora va destacar que les obres s'iniciaran al carrer Soler, des del carrer Navegació, i arribaran fins el carrer Murillo, canviant 219 metres.

Alhora, la nota ha afirmat que la resta de les actuacions que l'empresa municipal portarà a terme en els pròxims dies corresponen al carrer Indústria i a la Plaça Pont, amb la substitució de més de 900 metres de col·lectors.

Sobre aquesta qüestió, Emaya va destacar que el conjunt de les obres s'han adjudicat a l'empresa Vopsa S.A, per un valor de 1.276.081 euros. Aquestes obres es troben emmarcades en el Programa Operatiu de Fons de Cohesió-FEDER, que preveu una sèrie de millores mediambientals i de tractament d'aigües residuals per la capital balear.

En total, fins l'any 2013, Emaya té un pressupost de més de 18 milions d'euros, dels quals el 80 per cent ha estat aportat per fons europeus, perquè es portin a terme un total de sis projectes en matèria de gestió de residus domèstics i industrials.