L'esportista Tita Llorens creuarà nedant la distància entre Formentera i Eivissa en favor de la infància hospitalitzada

Publicado 25/6/2019 17:19:10CET
La nadadora Tita Llorens, en una imatge d'arxiu.
La nadadora Tita Llorens, en una imatge d'arxiu. - PROYECTO JUNTOS

    PALMA DE MALLORCA, 25 Juny (EUROPA PRESS) -

   L'esportista menorquina Tita Llorens recorrerà nedant la distància que separa Formentera d'Eivissa diumenge que ve 30 de juny per recaptar fons a favor dels nens hospitalitzats de la mà de l'ONG eivissenca Projecte Junts, segons ha informat l'organització en una nota.

   En concret, Llorens salvarà en solitari la distància de 17.320 metres que separen les illes de Formentera i Eivissa, sortint de Cala Saona i arribant fins a la platja de Ses Salines d'Eivissa. Així, la travessia de Llorens començarà aquest diumenge 30 a les 08.00 hores i finalitzarà sobre les 13.30 hores del migdia.

   Segons han explicat els organitzadors, el desafiament solidari l'ha promogut l'ONG Projecte Junts amb la col·laboració de Trasmapi i Insotel Hotel Group i, en aquesta ocasió, estarà dedicat a una nena de 3 anys, Leyre, que va romandre hospitalitzada els primers anys de la seva vida.

   Els organitzadors han obert dues vies de col·laboració per realitzar els donatius i col·laborar amb la iniciativa, la recaptació de la qual es destinarà íntegrament a Projecte Junts que, al seu torn, destinarà les ajudes al suport a famílies desplaçades d'Eivissa i Formentera per tractament a algun dels seus fills.

   Cal recordar que, al juliol de 2018, Tita Llorens es va convertir en la primera dona a creuar el canal marítim que uneix Xàtiva amb Eivissa, recorrent nedant els més de 90 quilòmetres que separen ambdues localitzacions.

Para leer más