L'Ibisec preveu posar en marxa el nou col·legi d'Inca al llarg del curs 2021/2022

Publicado 28/10/2019 18:13:10CET
El conseller d'Educació, Universitat i Investigació, Martí March, es reuneix amb l'alcalde d'Inca, Virgili Moreno.
El conseller d'Educació, Universitat i Investigació, Martí March, es reuneix amb l'alcalde d'Inca, Virgili Moreno. - CAIB

   La licitació del projecte del Museu de l'Educació està prevista per a principis de 2020

   PALMA DE MALLORCA, 28 oct. (EUROPA PRESS) -

   L'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (Ibisec) del Govern preveu engegar el nou CEIP d'Inca al llarg d'aquest curs 2021/2022, que actualment es troba en fase de redacció definitiva.

   Així l'hi ha traslladat el conseller de l'àrea, Martí March, en una reunió que ha mantingut amb l'alcalde del municipi, Virgilio Moreno, per fer un seguiment dels projectes educatius. A la reunió també ha assistit el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, i la regidora d'Educació, Alice Weber.

   Des d'Educació s'ha fet un repàs de la situació de les diferents infraestructures previstes en el municipi, destacant el cas del nou col·legi d'Inca. Les previsions que es manegen per part de l'Ibisec és que el centre pugui començar a funcionar al llarg del curs 2021/22.

   El nou CEIP d'Inca suposarà una inversió de més de quatre milions d'euros que s'afegirà a la millora de les infraestructures educatives del municipi, com l'ampliació de la IES Berenguer d'Anoia, les aules del CEIP Ponent o el futur gimnàs del CEIP Llevant, les obres del qual ja es troben en execució.

   D'altra banda, s'ha confirmat que a principis de 2020 es podrà licitar el projecte de reforma del Museu de l'Educació al Cuartel General Luque. Es tracta d'una obra que preveu la rehabilitació del pavelló 7 per acollir el museu i una inversió de 702.400 euros.

   Finalment, en la reunió també s'ha tractat l'ampliació del IES Inca després de la separació de l'antic IES Pau Casesnoves en dos centres: el CIFP Pau Casesnoves i el IES Inca. L'ampliació està prevista al llarg d'aquesta legislatura.