L'IEB finança part del festival de música electrònica, música mixta i video-projecció ME_MMIX19

Publicado 14/5/2019 14:43:34CET

   El festival es basa en l'experimentació sonora 'in situ' amb mitjans electroacústics

   PALMA DE MALLORCA, 14 Maig (EUROPA PRESS) -

   El festival de música electrònica, música mixta i video-projecció ME_MMIX19, que se celebra de l'11 al 19 de maig en Es Baluard, Can Balaguer, Ca n'Oleo i el Centre Cotoner a Esporles, compta amb una línia d'ajuda de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB).

   Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports en un comunicat, el festival es basa en l'experimentació sonora 'in situ' amb mitjans electroacústics i està organitzat pel col·lectiu Placa Base.

   Durant cinc dies els assistents podran gaudir d'un programa de concerts, tallers i jornades professionals.

   Finalment, a la seu de la Conselleria de Cultura, tindrà lloc una Jornada professional sobre el Projecte Eurorregió Pirineus Mediterrani, aquest dissabte 18 de maig a les 10.30 hores.

ITINERARI CONCERTS ME_MMIX 19

   Els concerts de música electrònica es duran a terme aquest dimecres i divendres a les 19.00 hores en Es Baluard; i aquest dijous a Can Balaguer, a les 21.00 hores. També està previst una actuació del grup francès Ensemble Flashback en Es Baluard a les 21.00 hores el divendres.

   El dissabte serà el torn del grup Morphosis Ensemble en Es Baluard, a les 19.00 hores, al que li seguirà un concert Placa Base Col·lectiu Instrumental a les 21.00 hores.

   Finalment, el diumenge 19 maig, el grup Defunensemble, de Finlàndia, debutarà en el museu de la capital balear a les 19.00 hores.

Contador

Para leer más