Marí Bosó: "Estaré a la disposició del Parlament balear per treballar durant els propers anys"

Publicado 11/7/2019 13:06:56CET
El president del PP d'Eivissa i designat senador autonòmic, José Vicente Marí Bosó, després de la sessió d'obertura del Parlament
El president del PP d'Eivissa i designat senador autonòmic, José Vicente Marí Bosó, després de la sessió d'obertura del ParlamentPP

Company ha reconegut que més de deu persones li havien sol·licitat el càrrec de senador

PALMA DE MALLORCA, 11 Jul. (EUROPA PRESS) -

El president del PP d'Eivissa i designat senador autonòmic, José Vicente Marí Bosó, ha assegurat aquest dijous que estarà "a disposició" dels grups parlamentaris de la Cambra balear per "treballar en els pròxims anys", després de ser triat a proposta del PP amb 44 vots a favor, vuit vots en contra (Cs i Vox) i l'abstenció dels tres diputats del PI.

En declaracions als mitjans després de la sessió d'obertura de la X legislatura, Marí Bosó s'ha compromès a "ajudar a resoldre els problemes" de la gent de les Illes i ha explicat que aquesta serà "la seva responsabilitat".

Així mateix, ha manifestat la seva "alegria" i ha volgut agrair "la confiança" que li han brindat des del partit 'popular' i també els que l'ha recolzat per "defensar els interessos dels ciutadans de Balears al senat".

"ÉS UN LUXE TENIR-LO A MADRID"

En aquest sentit, el president del PP a Balears, Biel Company, ha considerat que l'elecció de Marí Bosó és "una bona notícia", no només pel partit, sinó també per "els interessos de les Illes" en general. "És un luxe tenir-lo a Madrid", ha sostingut.

Així mateix, Company ha reconegut que més de deu persones li havien sol·licitat el càrrec de senador, si bé ha explicat que "ja li agradaria tenir tants càrrecs per oferir" i que, finalment, va escollir a Marí Bosó per la "màxima confiança" que té en ell.

Contador

Para leer más