Mesquida pregunta al Govern si preveu mesures per combatre l'augment de l'atur i la precarietat laboral a Balears

Publicado 10/9/2019 12:59:36CET
El diputat de Cs al Congrés per Balears, Joan Mesquida.
El diputat de Cs al Congrés per Balears, Joan Mesquida.CIUDADANOS - Archivo

   PALMA DE MALLORCA, 10 Set. (EUROPA PRESS) -

   El diputat de Cs al Congrés per Balears, Joan Mesquida, ha registrat dues preguntes al Govern amb les quals interroga sobre si preveu prendre mesures per combatre l'increment de l'atur i la precarietat laboral en la Comunitat Autònoma.

   Al seu escrit, el diputat recorda les últimes dades de l'atur, corresponents al mes d'agost, que recollien un augment del 3,5 per cent de l'atur a Balears respecte al mes de juliol.

   "L'optimisme quant a la situació econòmica del Govern no es correspon amb la realitat, ni en matèria d'atur ni en matèria de contractació tant en l'àmbit nacional com pel que fa a Balears", ha declarat Mesquida.

   Així mateix, Ciudadanos vol saber quina valoració i seguiment realitza de les polítiques actives d'ocupació que s'han dut a terme durant la legislatura a Balears.

   El diputat ha remarcat que el Govern d'Espanya "ha de complir el seu deure" davant aquestes "demolidores dades" de "destrucció d'ocupació", que "han tingut, i amenacen de continuar tenint, un gran impacte sobre Balears".

Contador