Mir destaca a la Junta Insular de l'Aigua de Formentera la "corresponsabilitat" de les administracions en la gestió

Publicado 4/12/2019 17:58:44CET
El conseller de Medi ambient, Miquel Mir, en la Junta Insular de l'Aigua
El conseller de Medi ambient, Miquel Mir, en la Junta Insular de l'Aigua - CONSELL DE FORMENTERA

FORMENTERA, 4 Dic. (EUROPA PRESS) -

El conseller de Medi ambient, Miquel Mir, ha incidit aquest dimecres en la "corresponsabilitat" de les administracions en la gestió de l'aigua, destacant la importància de no abordar únicament la quantitat d'aigua desalada a les Illes, sinó també la capacitat d'emmagatzematge per poder proveir a la població durant tot l'any.

L'illa de Formentera ha acollit la primera Junta Insular de l'Aigua de la legislatura amb la participació del conseller de Medi ambient i Territori, Miquel Mir. Segons ha informat el Consell, en la reunió han participat també entitats ecologistes i usuaris agrícoles que han assistit, entre altres, a la presentació del Pla Hidrològic de Balears 2021-2027.

Des del Govern han explicat que els documents estan en exposició pública i han instat les institucions, agents socials i ciutadans a participar.

Així mateix, s'ha ressaltat que en la Junta s'han abordat els problemes de l'estació depuradora i de la bassa de reg de Formentera, posant-se de manifest la voluntat de cercar solucions sobre aquest tema.

Contador