Actualizado 29/09/2009 19:12 CET

La nova oficina d'informació turística del Port de Palma va atendre a més de 9.000 visitant durant el mes d'agost

PALMA DE MALLORCA, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

La nova Oficina d'Informació Turística del Port de Palma, situada a l'Estació Marítima número 2, va atendre a un total de 9.203 consultes durant el mes d'agost passat. Per nacionalitats, els espanyols han suposat gairebé la meitat (el 49%) de les assistències realitzades i la resta queda repartida entre els turistes de creuers francesos, italians, britànics, alemanys i d'Europa de l'Est.

Així ho va donar avui a conèixer la conseller d'Economia de Turisme del Consell de Mallorca, Isabel Oliver, durant la seva visita al punt d'informació turística acompanyada del president de l'Autoritat Portuària de les Illes Balears (APB), Francesc Triay, i de la directora insular de Turisme, Melchora Gómez.

Així, Gómez ha destacat "l'excel·lent" acollida d'aquest nou punt d'informació turística que ve a completar l'aposta del Consell de Mallorca per la informació turística amb dues oficines centrals a Palma i una altra més a l'Aeroport.

Per la seva banda, Oliver va reiterar els esforços del departament amb posar en marxa una xarxa d'informació turística en els punts estratègics d'arribada i sortides de turistes. Alhora, ha subratllat la importància "no només d'oferir informació, sinó del treball dels informadors en relació amb la fidelització dels turistes".

Finalment, Triay ha destacat l'aposta pel turisme de creuers que es porta a terme des del mateix Port de Palma.

Durant el mes d'agost passat, les dues oficines d'informació turística del Consell de Mallorca van atendre a uns 44.000 turistes. El nou punt del Port de Palma romandrà obert fins al mes de novembre vinent.

Lo más leído

 1. 1

  Se filtran fotografías del cuerpo sin vida de Maradona

 2. 2

  La Tierra viaja más rápido y está más cerca del centro de la galaxia

 3. 3

  Júpiter y Saturno sobrevivirán al Sol expandido pero no saldrán ilesos

 4. 4

  Ahsoka Tano revela el nombre real de Baby Yoda y su pasado en The Mandalorian

 5. 5

  Carmen Gahona defiende a Silvia Pantoja y advierte a Anabel Pantoja: "No te metas"