29 de gener de 2020
 

El PP del Consell critica la "irresponsabilitat tremenda" de l'equip de govern per la falta d'acord sobre el PTM

Actualizado 18/6/2008 20:11:53 CET
Actualizado 18/6/2008 20:11:53 CET

El PP del Consell critica la "irresponsabilitat tremenda" de l'equip de govern per la falta d'acord sobre el PTM

PALMA DE MALLORCA, 18 de juny (EUROPA PRESS)

El grup popular al Consell de Mallorca ha criticat avui la "irresponsabilitat tremenda" de l'equip de govern en no ser capaç d'arribar a un acord sobre la modificació del Pla Territorial, i per aquesta raó va considerar "imprescindible" que els socis del govern resolguin les seves diferències i plantegin una proposta que l'oposició pugui accepta.

"A qui correspon arribar a un acord és a l'equip de govern, alguna cosa que no sembla impossible perquè els partits del pacte no s'entenen", va explicar el portaveu adjunt del PP, Fernando Rubio. "Les demanem responsabilitat i sentit d'Estat", va remarcar el popular, per a qui el secretari d'organització del PSOE, Cosme Bonet, qui avui va proposar ajornar la moratòria urbanística dos anys més, deuria pronunciar-se en qualitat de govern, i no de socialista.

El Consell travessa una "inestabilitat sense precedents" marcada per una "desistiment de funcions" que recorda a l'època del Pacte de Progrés, ha afirmat Rubio, qui demana "serietat" als partits que governen.

"ESCASSA PRUDÈNCIA" DEL PSOE

D'altra banda, Rubio va reprotxar a Bonet la seva "escassa prudència" a l'hora de pronunciar-se entorn del 'cas Cavallistes', la presumpta trama de corrupció en la qual estan imputats catorze polítics del PP.

Bonet va exigir avui penes de presó per a tots els polítics imputats en el cas, i no només per a l'ex-alcalde de Ses Salines, Sebastià Vidal, a l'entendre que tots són "autors responsables" d'un delicte de falsedat documental en document oficial a l'emetre el 2004 supòsits certificats falsos per legalitzar una casa en sòl rústic de l 'ex-alcalde de Ses Salines, Sebastià Vidal, com si fos un club hípic.

Rubio va lamentar que el PSOE "entre al drap" d'aquesta manera, "carregant" contra el PP, en lloc de lamentar els "escàndols" de corrupció que afecten al PSOE o als seus socis de govern, com, afegí, el cas Son Oms. "No permetrem que ens doni lliçons d'ètica política". El portaveu va considerar que el PSOE és "còmplice amb el seu silenci dels casos de corrupció que li afecten l'ell i als seus socis de govern".

 

Lo más leído

 1. 1

  El final de Arrow resuelve el misterio de John Diggle y Linterna Verde (Green Lantern Corps)

 2. 2

  Marlaska pone a Prisiones bajo su supervisión directa y cambia a la directora de Apoyo a las Víctimas del Terrorismo

 3. 3

  Bruselas abre el debate sobre la eliminación de las monedas de 1 y 2 céntimos

 4. 4

  Ingenieros de la nave Voyager 2 tratan de restaurar operaciones normales

 5. 5

  Denuncian la desaparición de una joven en Barajas y su posible relación con una banda de tráfico de personas

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista