El programa 'Viu la cultura' del Govern finalitza a les Pitiüses amb una obra musical inspirada en El Petit Príncep

El programa 'Viu la cultura' del Govern finalitza en les Pitiusas amb una obra musical inspirada en El Petit Príncep
CAIB - Archivo
Publicado 8/5/2019 12:19:45CET

   EIVISSA, 8 Maig (EUROPA PRESS) -

   El Govern balear ha anunciat que el seu programa 'Viu la Cultura' finalitzarà la seva programació de concerts didàctics a Eivissa i Formentera amb 'El viatge del petit Príncep: el musical' de la companyia Arsis Produccions.

   Es tracta d'una adaptació del conte 'El petit príncep' d'Antoine de Saint-Exupéry. Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, un total de 3.800 alumnes de totes les Balears han pogut gaudir d'aquest espectacle durant el curs 2018-2019.

   En aquesta nova ocasió, més de 1.500 alumnes d'Eivissa i Formentera de diferents centres educatius assistiran al concert didàctic, que es durà a terme el 9 de maig a l'Auditori de Can Ventosa d'Eivissa.

   En total, hi haurà tres torns. El 10 de maig, l'obra es representarà a la Sala Municipal de Sant Francesc de Formentera. Aquests concerts tancaran l'oferta de concerts didàctics d'aquest curs 2018-2019 en les Pitiüses. L'espectacle combina música amb cançons d'estils diferents, actors i cantants, segons el Govern.

   L'espectador visita tots els mons del protagonista, passant per l'asteroide B 612, el planeta del rei, el vanidós o l'home de negocis, entre uns altres.

Contador

Para leer más