Restablit el subministrament elèctric a Santanyí, on s'ha reobert el camí de Cala Llombards

Publicado 29/8/2019 9:58:58CET
Reobert el camí de Cala Llombards.
Reobert el camí de Cala Llombards. - AYTO. SANTANYÍ

Uns 80 efectius continuaran treballant aquest dijous als nuclis de Santanyí més afectats per la tempesta

PALMA DE MALLORCA, 29 Ago. (EUROPA PRESS) -

El subministrament elèctric ja s'ha restablert a Santanyí, un dels municipis més afectats per la tempesta d'aquest dimarts, i s'ha reobert a la circulació el camí de Cala Llombards, que va ser tallat a causa del mal estat de la calçada com a conseqüència del temporal.

Així ha informat el servei d'emergències 112 de Balears aquest divendres. Segons han indicat fonts d'Endesa, ja s'ha donat corrent a les línies de baixa tensió, si bé poden quedar incidències puntuals a derivacions particulars. L'avaria a la xarxa de mitja tensió ja va quedar resolta aquest dimecres.

Aquest dijous, uns 80 efectius de Bombers de Mallorca, Institut Balear de la Natura (Ibanat), la Direcció general d'Infraestructures del Consell, Creu Roja Balears, Endesa, Policia Local, voluntaris de Protecció Civil i la Unitat Operativa de la Direcció general d'Emergències continuaran treballant als nuclis més afectats de Santanyí. La principal tasca serà la neteja de vies públiques per retirar arbres i altres elements caiguts pel temporal.

Així mateix, en la tarda del dimecres es van revisar habitatges a Cala Llombards, s'Almonia, Cala Figuera, Son Moger i Sa Torre Nova i no es van detectar danys estructurals.