Actualizado 12/03/2008 19:27 CET

Sant Antoni exigeix a Consell i Govern que reprenin els projectes de la residència i de la segona fase de Ses Variades

EIVISSA, 12 Mar. (EUROPA PRESS) -

El primer tinent d'alcalde de Sant Antoni, i regidor d'Obres del consistori, Joan Pantaleoni, va exigir avui a Consell i Govern que reprenguin els projectes pressupostats i iniciats per l'anterior executiu a la localitat com són la residència per a malalts o la segona fase del projecte de Ses Variades.

Pantaleoni va lamentar en declaracions a Europa Press que el nou govern del Consell, després de deu mesos, no hagi estat capaç d'arribar a un acord perquè l'empresa concessionària de les obres d'aquest centre socioassistencial, "treballs els quals estaven molt avançats", puguin concretar-se. Sobre aquesta qüestió va recordar que la consellera d'aquesta cartera, Patricia Abascal, "no pot seguir parlant d'ajustos als quals els falten alguns serrells perquè si alguna cosa no tenen els malalts d'Alzheimer i altres demències és, precisament, temps", va exposar.

El regidor també va fer referència a la desestimació per part del Govern i del Govern Espanyol de respondre al seu compromís rubricat i pressupostat d'executar la segona fase del projecte del passeig de Ses Variades "en benefici d'altres iniciatives d'ajuntaments progressistes com el de Sant Josep".

Per a Pantaleoni les administracions han de fer una política en benefici de tots els ciutadans i va agregar "deixar de marginar a Sant Antoni retirant els seus centres socials, projectes educatius i obres viàries per ser del PP".

El regidor va recordar que el consistori segueix sense saber quan es preveu impulsar el nou institut de la població, o el col·legi de Can Micolao, terreny que està adequat per albergar les dues construccions.

Pantaleoni va recordar a la Conselleria de Medi Ambient que si el problema per a la seva posada en marxa, com van al·ludir fa poc, és que es veuen afectats per les olors dolentes de la seva depuradora, va afirmar que "són ells els qui han de pal·liar aquesta deficiència". El regidor va lamentar, a més, que un altre dels arguments esgrimits per justificar aquest retard es degui que aquesta zona té massa trànsit "quan es tracta d'una zona residencial".

L'Ajuntament de Sant Antoni visita aquests dies els treballs municipals en marxa en els seus diferents nuclis poblacionals com ara la recepció dels camins de Corona o la millora del seu nucli urbà. Es tracta d'unes obres que estan complint els seus terminis d'execució "i que estaran llestes abans de la temporada", ha afegit.