Actualizado 12/03/2008 19:24 CET

Trasmediterránea reforça per a Setmana Santa les connexions entre València i Balears amb més de 30.000 places

PALMA DE MALLORCA, 12 de març (EUROPA PRESS)

La companyia Acciona Trasmediterránea reforçarà per setmana santa les connexions entre València i Balears, tant en els seus serveis de Ferri com d'Alta Velocitat, amb més de 30.000 places des del 14 fins al 25 de març, amb l'objectiu de les connexions atendre l'alta demanda que es registra en aquestes dates de vacances.

En un comunicat difós avui, l'empresa va recordar que realitza connexions diàries en Alta Velocitat, en les dues direccions, en la línia de València-Eivissa-Palma. Alhora, ofereix dues connexions interinsulars diàries entre Palma i Eivissa, excepte dijous 20 i el dilluns 24 de març.

Mentrestant, la companyia ofereix serveis de Ferri en la línia de València-Palma-València amb una sortida diària en cada direcció, excepte diumenges, des de València i, excepte dilluns 24 i dimarts 25, des de Palma.

La connexió entre València i Maó, via Palma, es realitza els dissabtes a les 23.30 hores des de València, i els diumenges a les 17.30 hores des de Maó. Alhora, s'ofereixen connexions insulars entre Palma i Maó els diumenges, amb sortides a les 8.00 hores des de Palma i a les 17.30 hores des de Maó.