18 de febrer de 2020
 

Unió Pagesos de Mallorca mobilitzarà demà els seus tractors per les carreteres de Mallorca a partir de les 10.00 hores

Actualizado 18/6/2008 21:55:26 CET

PALMA DE MALLORCA, 18 de juny (EUROPA PRESS)

Unió de Pagesos de Mallorca mobilitzarà demà tot el sector agrari amb una concentració de tractors a partir de les 10.00 hores a diverses carreteres de l'illa per protestar contra l'augment del preu del petroli.

Així ho va explicar l'agrupació en un comunicat, en què va informar de què es podran veure tractors a Palma, Algaida, Manacor, Sineu, Son Macià, Sa Pobla, Inca, Consell, Santa Maria, la carretera de Sencelles, i en altres llocs de la geografia mallorquina.

En aquest sentit, la nota va explicar que a partir de les 11.30 hores, es realitzarà una valoració de la jornada davant de l'Hospital d'Inca.

Alhora, un grup de pagesos es presentarà davant de la Delegació de Govern, per presentar al màxim responsable de la institució, Ramón Socias, un conjunt de propostes perquè les elevi al Govern espanyol.

Entre aquestes propostes, Unió de Pagesos de Mallorca insta l'executiu central a reunir-se "de manera urgent" amb les organitzacions agràries per negociar un paquet d'ajudes per poder afrontar els sobrecostos.

Un altre dels factors que l'agrupació va marcar com "necessaris" va ser un tipus reduït de l'IVA, passant del 16 per cent al 7 per cent -- que s'aplica a diferents mitjans de producció materials agrícoles, ramaders o forestals, inclosa l'aigua de reg--.

Lo más leído

 1. 1

  Las señales FRB repetidas cada 16 días pueden tener origen artificial

 2. 2

  Nueva tecnología genera electricidad 'de la nada'

 3. 3

  Juego de tronos: Kristofer Hivju revela el destino final de Jon Snow y Tormund

 4. 4

  La casa más cara de España cuesta 25 millones de € y no está ni en Madrid ni Barcelona

 5. 5

  15 heridos en un incendio en la calle Marina de Barcelona, 4 de ellos graves