El Visor de Paràmetres Ambiental facilitarà l'accés a les dades del Programa de mesures i vigilància ambiental

El Visor de Paràmetres Ambiental facilitarà l'accés a les dades del Programa d
CONSELL DE MALLORCA
Publicado 4/3/2019 13:30:36CET

PALMA DE MALLORCA, 4 Mar. (EUROPA PRESS) -

La consellera insular de Medi Ambient, Sandra Espeja, ha presentat aquest dilluns el Visor de Paràmetres Ambientals, una eina de transparència que facilitarà l'accés a les dades presents i històrics del Programa de mesures i vigilància ambiental.

Segons ha informat el Consell de Mallorca en un comunicat, a través d'aquesta eina, que es pot trobar a la pàgina web de la Institució insular, la ciutadania tindrà accés a tota la informació sobre els diferents paràmetres que es controlen dins del Programa de mesures i vigilància ambiental.

En concret, es tracta de 210 paràmetres, com el PH o el ferro, que s'agrupen dins dels següents àmbits d'estudi: atmosfera, olors, bullícies, subproductes, sòls, aigües i residus d'abocadors. Així mateix, es disposa de 263 punts de control distribuïts en les 26 instal·lacions públiques.

Espeja ha destacat que "aquest visor és una eina imprescindible per garantir la transparència quant a la gestió de residus" i ha explicat que es tracta d'una informació que preocupa a la ciutadania, la qual té dret a tenir tota a la informació de manera senzilla i actualitzada".

Contador