84.000 persones de les Balears mantenen un contacte diari amb la programació de la TDT


Actualizado 9/4/2008 19:43:07 CET

MADRID, 9 d'abril (EUROPA PRESS)

El nombre d'espectadors que van accedir diàriament en el mes de març a la programació de la televisió digital terrestre (TDT) a Balears va ascendir a 84.000, fet que suposa un augment de mil persones respecte al febrer, segons l'últim informe de l'Associació per a la Implantació i Desenvolupament de la televisió digital terrestre, Impulsa TDT.

Amb això, l'arxipèlag se situa com la primera comunitat autònoma amb menor quantitat de persones que accedeixen diàriament a l'oferta televisiva de la TDT implantada a les illes, si bé continua creixent en aquest aspecte.

Davant d'aquesta tendència, Madrid, Andalusia i Catalunya són les tres comunitats autònomes que superen l'horitzó del milió de persones que accedeixen de manera diària a la programació de la TDT.

El nombre mitjà d'usuaris diaris de la TDT se situa el març en 5.862.000 individus, de manera que l'acumulat del primer trimestre de l'any puja a gairebé 1,3 milions de nous espectadors.

Finalment i entre les conclusions genèriques de l'informe, la plataforma Impulsa TDT va incidir en l'important i necessari impuls i suport del procés per part de les CCAA, desenvolupant alguns projectes pilot o incrementant la cobertura establerta en el Pla Nacional del Transició.