Air Europa demana als pilots que "reflexionin i tornin a la taula de negociació"


Actualizado 9/4/2008 16:40:02 CET

MADRID, 9 d'abril (EUROPA PRESS)

Air Europa va desmentir "en la seva totalitat" les raons esgrimides per Sepla per iniciar els tràmits d'una vaga, especialment que "la intenció de la companyia sigui la de traslladar part de la producció a Universal Airlines", i va demanar al sindicat que "reflexioni i torni a la taula de negociació".

En un comunicat, l'aerolínia subratlla que Universal Airlines és "una companyia aliena, un projecte personal de Juan José Hidalgo, encara en estat embrionari, accionariat final de la qual encara no se sap, així com els seus objectius i plans de negoci".

La companyia afegeix que des fa dues setmanes han vingut estudiant amb la secció sindical de Sepla diverses línies d'acord "en un clima de franquesa i transparència".

Així, considera "especialment sorprenent" que avui, quan segons la seva opinió s'estava prop d'arribar a un acord, els representants sindicals hagin abandonat la taula de negociació per anunciar que es disposen a iniciar els tràmits per a la convocatòria d'una vaga legal.

"De fet, i en el moment d'emetre aquesta nota, Air Europa ni té constància de la ruptura de la negociació ni coneix els motius", afegeix sobre aquesta qüestió.

Air Europa recorda que la companyia "és un model d'estabilitat dins el sector aeri espanyol que, com és notori, viu aquests dies convulsionat pels moviments de compravenda entre diferents companyies i les alces del preu del petroli".