CCOO centra aquest any les activitats del dia 1 de maig en la igualtat, el salari digne i una inversió productiva


Actualizado 9/4/2008 14:38:59 CET

PALMA DE MALLORCA, 9 Abr. (EUROPA PRESS) -

CCOO va donar a conèixer avui el seu programa d'activitats que portarà a terme el pròxim 1 de maig amb motiu del Dia del Treballador. Per a això, han convocat actes a Mallorca, Menorca i Eivissa sota el lema 'És el moment; de la igualtat, el salari digne i la inversió productiva'.

Així ho va anunciar el sindicat en un comunicat, en què va informar de la celebració de diferents activitats que donaran començament a partir del pròxim dia 22 d'abril i conclouran el dia 1 de maig, amb motiu del Dia del Treballador.

A Mallorca els actes començaran el dia 22 d'abril amb l'Assemblea de delegats al Teatre Sindical de Palma, a partir de les 10.00 hores. Dia 25, i a partir de les 21.00 hores, tindrà lloc un sopar en 'Es Molí Des Comte' com homenatge a '30 anys afiliats a CCOO'.

El dia 28 d'aquest mes, CCOO celebrarà el 'Dia Internacional de la seguretat i la salut a la feina'. Les activitats començaran a les 11.30 hores i consistiran en un acte reivindicatiu i en la instal·lació d'una placa commemorativa al carrer Cecili Metel de Palma.

Ja dia 1, i a partir de les 11.30 hores, es portarà a terme una manifestació que sortirà des de la Plaça d'Espanya de la capital i que els conduirà fins el Parc de la Mar, on hi haurà -segons informen en el comunicat- "paella per a tots". Haurà festa infantil, tornejos d 'escacs, de petanca, i actuacions musicals.

A partir de les 20.00 hores començarà la 'festa-concert' amb l'actuació dels grups Kompost, Wonderbrass i Rock&PRESS en el mateix Parc de la Mar.

MENORCA I EIVISSA

A Menorca, l'1 de maig es durà a terme una concentració conjunta de CCOO-UGT, a partir de les 11.30 hores, a la Plaça Miranda de Maó, amb la lectura del manifest i parlaments dels secretaris generals, mentre que a Eivissa arrencarà a la mateixa hora i es farà un recorregut fins Vara del Rei.