Dimiteix Miquel Ramon després d'oposar-se a la retirada del PTE


Actualizado 22/10/2010 16:32:01 CET

PALMA DE MALLORCA, 22 Oct. (EUROPA PRESS) -

El conseller de Política Territorial del Consell d'Eivissa, Miquel Ramon, ha anunciat la seva dimissió, després d'oposar-se a la decisió del president d'aquesta institució, Xico Tarrés, de retirar la planificació del nou Pla Territorial Insular d'Eivissa (PTE) al negar-se a acceptar les al voltant de 2.000 al·legacions presentades al text.

Així ho ha anunciat en una roda de premsa Ramon (Eivissa pel Canvi), qui ha considerat que ja no té sentit romandre a l'equip de Govern del Consell d'Eivissa, tenint en compte que ell havia estat el màxim responsable de la redacció del nou Pla Territorial de l'illa i la seva formació s'havia mostrat disposada a acceptar les al·legacions.

Ramon ha considerat que la seva marxa no ha de significar la dimissió dels altres dos consellers insulars d'Eivissa pel Canvi, Albert Prats (conseller de Mobilitat) i Marga Torres (consellera de Patrimoni i Agricultura), de manera que, segons la seva opinió, aquests han de continuar a l'equip de Govern, si bé, a partir d 'ara, la seva formació "no treballarà tan a gust" amb el PSIB. Finalment, ha avançant que la seva dimissió es farà efectiva a final d'aquest mes.