Hillary Clinton visita l'hotel Club Riu Garopa a Cabo Verde


Actualizado 18/8/2009 20:47:11 CET

MADRID, 18 Ago. (EUROPA PRESS) -

La secretària d'Estat dels Estats Units, Hillary Clinton, va visitar els passats 13 i 14 d'agost l'arxipèlag de Cabo Verde, allotjant-se juntament a la seva comitiva en el Club Hotel Riu Garopa, situat a l'illa de Sal.

Durant la seva estada a l'hotel, Hillary Clinton es va entrevistar amb el primer ministre de Cabo Verde, José María Neves, i ha ofert una roda de premsa a autoritats.

Hillary Clinton, que va visitar les instal·lacions del resort, va dinar i va sopar en els seus restaurants, va tenir una especial atenció amb els treballadors de l'hotel, als qui va saludar calorosament.

Sobre aquesta qüestió de la visita, el conseller directiu de la cadena hotelera, Félix Casado, ha expressat la seva satisfacció per la visita de la secretària d'Estat de l'Administració Obama de qui ha destacat l'"amabilitat, calidesa, proximitat i carisma" mostrades amb el personal de l'hotel.

El primer viatge oficial d'Hillary Clinton per set països d'Àfrica ha començat el passat 5 d'agost a Kènia i va continuar per Sud-àfrica, Angola, República Democràtica del Congo, Nigèria, Libèria i Cabo Verde.

Riu Hotels&Resorts disposa de 1.750 habitacions a Cabo Verde, repartides en tres hotels el ClubHotel Riu Garopa i el ClubHotel Riu Funana a l'illa de Sal, i el ClubHotel Riu Karamboa a l'illa de Boa Vista.