Iberostar regala estades per cada dia de pluja als viatgers allotjats en els seus hotels a Andalusia


Actualizado 9/4/2008 16:51:39 CET

MÀLAGA, 9 d'abril (EUROPA PRESS) -

Iberostar Hotels & Resorts lliurarà un bono regal equivalent a estades, en règim de només allotjament, per cada dia de pluja que tinguin els viatgers que s'allotgin en els seus hotels d'Andalusia entre el 9 d'abril i el 5 de maig.

L'esmentat bono serà vàlid a tots els establiment de la cadena en la Comunitat, com són l'Iberostar Andalusia Platja, l'Iberostar Royal Andalus i l'Iberostar City Hotel Camp de Gibraltar, a la Costa de la Llum; i l'Iberostar Illa Canyella i l'Iberostar Suites Hotel Islantilla, a Huelva.

A més, aquest premi, que es lliurarà als clients sense cap cost addicional, es podrà validar en qualsevol hotel de la cadena hotelera a Andalusia al llarg del present any 2008, a excepció dels mesos de juliol i agost i cap d'any.

Des de la companyia van destacar en un comunicat que, entre la seva oferta, compten amb establiments de vacances tant per a famílies com parelles, així com per interessats en el golf o en el 'wellness'.

Iberostar Hotels & Resorts, cadena hotelera de vacances fundada a Palma de Mallorca per la família Fluxà l'any 1986, disposa actualment de més de 100 hotels i 35.000 habitacions en 15 països de tot el món.