L'Instituto Cervantes exhibirà el curtmetratge mallorquí 'Què serà de baby Grace?' en ciutats de França i Marroc


Actualizado 20/10/2010 22:00:36 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Oct. (EUROPA PRESS) -

L'Instituto Cervantes, al costat de Curtficcions, ha seleccionat al curtmetratge mallorquí 'Què serà de baby Grace?', dirigit per Armand Rovira i protagonitzat per Álex Angulo, per distribuir-ho i exhibir-lo durant aquest any i el següent a França i Marroc, amb l'objectiu de promocionar el cinema espanyol en països de parla francesa.

Així, l'Instituto Cervantes subvenciona una còpia en cinema subtitulada en francès per poder exhibir el curtmetratge en sales cinematogràfiques dels esmentats països, de manera que el mes que ve es podrà veure a Tolosa, Lió i Bordeus, mentre que a començament de 2011 es projectarà a Tetuan, Fes, Casablanca, Marràqueix i Rabat.

El curtmetratge, que està co-produït per la productora mallorquina Tresques Comunicació i la Televisió de Mallorca i subvencionat pel Ministeri de Cultura ICAA, narra la visita que va fer l'actriu i princesa de Mònaco Grace Kelly a l'illa de Mallorca a l'any 1956.

El film porta ja seleccionat en 20 festivals, alguns a Portugal i Itàlia, i va obtenir el premi del jurat en el festival europeu de Cambrils-Reus i una nominació a millor actor per a Álex Angulo en el Festival Islantilla-Cineforum.

Els dies 20 i 21 de Novembre es projectarà als cines Golem de Madrid, ja que la peça està en secció oficial per a la Setmana de Cinema Experimental de Madrid.