Palma acollirà a partir de demà i fins al diumenge la Fira del Pintxo i la Tapa

Els més de 40.000 assistents que s'espera que participin podran degustar tapes a partir d'un euro

Europa Press Islas Baleares
Actualizado: miércoles, 12 mayo 2010 20:32

PALMA DE MALLORCA, 12 May. (EUROPA PRESS) -

El recinte palmesà de s'Escorxador acollirà, a partir de demà i fins a diumenge que ve, la 'III Fira de la Broqueta i la Tapa', acte en el qual participaran 24 establiments i empreses de la capital balear i que té com un dels seus objectius principals la promoció de la gastronomia i del producte de l'illa com un dels principals recursos turístics de Mallorca durant la temporada baixa.

Durant la presentació de l'acte, la consellera de Turisme i portaveu del Govern, Joana Barceló, ha considerat "sorprenent" que la gastronomia balear no es tingui en compte com un dels principals motius per viatjar a les illes i ha advocat perquè el pla de màrqueting de l'arxipèlag prevegi aquest aspecte, de manera que s'estableixi una "estratègia conjunta" entre tots els agents implicats i els productes d'alimentació siguin també un "motor de coneixement" de la comunitat.

Un altre dels propòsits de la reunió és oferir un marc als restauradors en què puguin desenvolupar la seva capacitat de creació i moure la 'cultura de la tapa', que actualment està en auge. Així, els assistents a l'esdeveniment podran degustar a partir d'un euro una àmplia oferta en tapes, broquetes i racions.

La fira estarà oberta al públic de 12.00 a 16.00 hores i de 19.00 a 00.00 hores, i s'espera que superi la participació de 40.000 persones obtinguda en la passada edició.

El president de l'Associació de Restauració de Pimem, Juan Cabrera, va posar èmfasi en la necessitat que "no es retalli pressupost" en aquesta matèria ja que, segons ha explicat, és "molt difícil mantenir un negoci" dedicat a la restauració "si no és amb l'ajuda de l'administració".

Contenido patrocinado