La policia practica nous registres relacionats amb l'Operació 'Relámpago' i intervé nova documentació


Actualizado 22/10/2010 16:32:55 CET

MADRID, 22 Oct. (EUROPA PRESS) -

Agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) del Cos Nacional de Policia, amb el suport de l'Agència Tributària, han practicat a Madrid dos nous registres en el marc de la 'Operació Relámpago', que investiga un presumpte delicte fiscal superior als 600.000 euros presumptament comesos en els exercicis 2006 i 2007. En ells, s'ha intervingut nova documentació relacionada amb el presumpte frau.

En un comunicat, la policia recorda que l'abril del 2007 va desplegar un operatiu contra una suposada trama de frau fiscal, blanqueig de capitals i estafes immobiliàries. Llavors es va detectar que un dels despatxos d'advocats investigats se servia de diverses societats que al seu torn eren participades per altres mercantils ubicades en paradisos fiscals, sobretot a Panamà.

De l'anàlisi de la documentació intervinguda en aquells registres es van obtenir indicis que apuntaven que els ingressos declarats per una de les persones imputades no es corresponien amb els realment obtinguts.

Per cometre el frau, superior als 600.000 euros, es van servir pel que sembla de diverses societats espanyoles i estrangeres, radicades algunes d'elles en paradisos fiscals com Panamà o Antilles Holandeses.