Un total de 22 restaurants de Mallorca destinaran part de la seva recaptació a lluitar contra la desnutrició infantil


Actualizado 20/10/2010 21:59:21 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Oct. (EUROPA PRESS) -

Un total de 22 restaurants de Mallorca estan participant en una campanya organitzada per Acció Contra la Fam per recaptar fons, de de cara a lluitar contra la desnutrició infantil, de manera que donaran part de la seva recaptació a projectes que aquesta ONG porta a terme per eradicar la fam en el món.

Així, la iniciativa, en què participen 300 restaurants i 27 associacions d'hostaleria de tot Espanya, es va posar en marxa el passat 7 d'octubre i durarà fins al 7 de novembre, de manera que durant el mes que dura la campanya, els clients podran escollir entre els plats o menús elaborats per a aquesta iniciativa.

D'aquesta manera, els 22 establiments de Mallorca adscrits a aquesta iniciativa, anomenada Restaurants Contra la Fam, donaran part del seu preu a projectes de lluita contra la desnutrició d'Acció contra la Fam, tenint en compte que amb cada 40 euros, aquesta organització podrà proporcionar un tractament que salvarà la vida d'un nen amenaçat per la desnutrició als països més pobres del món.

Alhora, també és possible col·laborar enviant un SMS amb la paraula FAM al 28010. Aquesta campanya es porta fent des de 1998 en les seus que Acció contra la Fam té al Regne Unit i els Estats Units amb resultats molt positius.

Fins avui, s'han aconseguit recaptar més d'1,3 milions d'euros, mentre que ara s'ha estès a tota la geografia espanyola, després que des del 7 de juny al 7 de juliol es posés en marxa per primera vegada a Toledo amb el suport de 40 establiments i de diverses institucions públiques.