Una trentena de persones participen en el curs 'Llançament de la nova estratègia Europa 2020'


Actualizado 20/10/2010 20:38:16 CET

EIVISSA, 20 Oct. (EUROPA PRESS) -

Al voltant de 30 persones han participat aquest dimecres en el curs 'Llançament de la nova estratègia Europa 2020', que s'ha celebrada al saló de plens del Consell d'Eivissa.

La iniciativa, que està organitzada pel Centre Les balears Europa, adscrit a la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia del Govern, està destinada a empresaris, autònoms, funcionaris, personal i treballadors de l'administració pública.

L'objectiu del curs és el de proporcionar informació sobre l'estratègia econòmica a l'Europa de la pròxima dècada, especialment en aquells temes d'interès per a l'àmbit polític, administratiu i empresarial, que permetin entendre què és l'estratègia Europa 2020 i com afectarà a la política i el sector econòmic.

El conseller insular de Política Empresarial i Activitats, Joan Serra Mayans, i la directora gerent del Centre Les balears Europa, Catalina Alemany, han presentat el curs, que ha impartit el responsable d'Europe Direct Eivissa i Formentera, Mariano Matutes, i el consultor expert en temes europeus, Joaquim Millán Alegret.